Utorak, 17.09.2013.

21:47

Ranjen u pljački u Leskovcu

Prodavac D.A. (43) u jednoj radnji u Leskovcu teško je ranjen večeras u oružanoj pljački koja je pokušana u trenutku kada se zaposleni spremao da pođe kući.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Radnik prodavnice mešovite robe "MN Haus", u kojoj je i menjačnica, pogođen je metkom u vrat, a policija pretpostavlja da je reč o oružanoj pljački i intenzivno traga za počiniocem, rekao je Beti portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Zdravković je dodao da je D.A. medicinski zbrinut u leskovačkoj bolnici.

Prema saznanjima Bete, napad se dogodio oko 20.30, a policija je nekoliko minuta kasnije blokirala sve izlazne puteve iz Leskovca. Na području grada Leskovca policija obavlja pojačanu kontrolu lica i saobraćaja.

U Urgentnom centru leskovačke bolnice Tanjugu je rečeno da je oko 20.45 sati primljena osoba s prostrelnom ranom u predelu vrata i da je hitno transportovana u niški klinički centar.

Takođe, potvrđeno je da je u sanitetu ka Nišu i dežurni lekar Urgentnog centra, koji je i primio ranjenog, pa nisu mogli da daju preciznije informacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: